Wat zijn Public Displays?

Public displays, of Presentatieschermen, zijn professionele beeldschermen en worden in kantoor- en winkelomgevingen gebruikt als display voor narrowcasting, digital signage en presentaties. HeadNets heeft een uitgebreid assortiment Dynascan digitale presentatieschermen van hoge kwaliteit. Dit Amerikaanse merk is geeft een goed resultat, ook onder zware omstandigheden, zoals vol in de zon. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klanten gebruiken presentatieschermen in vergaderruimten, etalage en zichtlocaties. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Er zijn echter veel verschillende eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit schermformaten tot meer dan 100 inch, beeldkwaliteit tot 5K Ultra HD en schermen met een netwerkaansluiting of wifi.

HeadNets kan u goed adviseren

Wij zijn sinds 2008 actief in Digital Signage, met name de digitale raampresentatie voor de makelaardij.
Door de vele vraagstukken in deze branche, zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het inzetten van large displays en digital signage.
Veel bedrijven vinden belangrijk om een scherm te verkopen; wij verkopen graag een scherm die voldoet aan de eisen welke voor uw digital signage project worden gesteld!

Vragen die worden gesteld zijn:

Laat u ook door ons adviseren!

Vraag vrijblijvend advies