HeadNets kan u goed adviseren

Wij zijn sinds 2008 actief in Digital Signage, met name de digitale raampresentatie voor de makelaardij.
Door de vele vraagstukken in deze branche, zijn wij inmiddels gespecialiseerd in het inzetten van large displays en digital signage.
Veel bedrijven vinden belangrijk om een scherm te verkopen; wij verkopen graag een scherm die voldoet aan de eisen welke voor uw digital signage project worden gesteld!
Vragen die u zich moet stellen:


Wat zijn Public Displays?

Public displays, of Presentatieschermen, zijn professionele beeldschermen en worden in kantoor- en winkelomgevingen gebruikt als display voor narrowcasting, digital signage en presentaties.
HeadNets heeft een uitgebreid assortiment Dynascan digitale presentatieschermen van hoge kwaliteit. Dit Amerikaanse merk is geeft een goed resultat, ook onder zware omstandigheden, zoals vol in de zon.

Wat is Digital Signage?

Digital Signage, of Narrowcasting, is een vorm van digitale communicatie op een beeldscherm (Public Display). Dit kan indoor of outdoor.
Op locatie kan men de doelgroep informeren. De informatie wordt middels een gesloten Content Management System (CMS) ingevoerd door de gebruiker.

Welk beeldscherm heb ik nodig voor mijn digitale etalage?

De keuze voor een beeldscherm in uw digitale etalage is afhankelijk van een aantal factoren;
- Valt er direct zonlicht op het beeldscherm of raampartij?
- Hoe groot moet het beeldscherm zijn?
- Is er zonwering aanwezig?
- Is er behoefte aan automatische aan/uit functionaliteiten?
Wij adviseren u graag!

Wat betekent lichtopbrengst bij een beeldscherm?

Een beeldscherm geeft een bepaalde hoeveelheid licht weer. Deze lichtopbrengst wordt uitgedrukt in candela per vierkante meter (cd/m2), ook wel nits genoemd.
Een standaard TV scherm in de woonkamer heeft een lichtopbrengst dat varieert tussen 300 en 1000 nits.
Reflecterend zonlicht in een etalageruit heeft al snel een lichtsterkte van 1200 nits. Wanneer je een scherm in de etalage plaatst, heb je dus een LED beeldscherm van minimaal 1500 - 2000 nits lichtopbrengst nodig.
Deze schermen zijn van een hoger prijsniveau, maar leveren wel het gewenste resultaat.

 


Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klanten gebruiken presentatieschermen in vergaderruimten, etalage en zichtlocaties. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Er zijn echter veel verschillende eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit schermformaten tot meer dan 100 inch, beeldkwaliteit tot 5K Ultra HD en schermen met een netwerkaansluiting of wifi.

Vraag vrijblijvend advies