Dynascan DS552LT4-1 - fanless

Dynascan DS552LT4-1 - fanless

Public display

  • Beeldscherm afmeting 55 inch
  • Resolutie 1920x1080 pixels
  • Full HD scherm
  • Lichtopbrengst 3500 nits (cd/m2)

€ 4.845,00 excl. BTW

€ 5.862,45 incl. BTW

Gratis bezorging binnen Nederland

Status - Op voorraad

 

 

Dynascan DS552LT4-1 - fanless

Public display

De DS552LT4-1 is een professionele 55" ultra high brightness LCD met IPS technologie. Het display beschikt over een brightnes rating van 3.500 nits en LED back light voor beeldkwaliteit met hoge contrast en laag stroomverbruik. De DS552LT4-1 beschikt over een 10.9 mm bezel, perfect voor video wall applicaties in omgevingen met veel licht. Ontworpen om te gebruiken in direct zonlicht, het speciaal ontworpen LCD paneel voorkomt "blackening defect" wat veroorzaakt wordt door hoge temperaturen. 

LED Backlit met Local Dimming LED back lighting is energie efficiënter en geeft een veel helderder beeld dan traditionele CCFL back lights. Vanwege de compacte LED's zijn de displays vaak ook smaller. De DS²  lijn van Dynascan LCD's gebruiken een back lighting systeem welke niet alleen energie efficiënter is dan traditionele CCFL backlights, maar ook maar ook aanzienlijk helderder. Dynascan heeft de LED expertise gebruikt om een collectie van high brightness LCD's te maken welke goed beeld geven in direct onlicht, zoals bijvoorbeeld etalages of outdoor omgevingen. De display beschikt over een local dimming LED back light techniek voor een aanzieklijk hogere beeld contrast. Met direct local dimming ontvangen donkere delen van een beeld minder backlight dan lichtere delen. In tegenstelling tot CCFL en Edge-lit backlights welke het gehele scherm oplochten en donkere delen er verwassen uitzien. 

Smalle bezel voor Video Walls De DS552LT4-1 beschikt over een 10.9 mm smalle bezel, perfect voor video wall applicaties. Met ingebouwde video daisy chaining, kan een enkele 1080p source gebruikt worden voor video walls tot 15x15 formaat zonder een additionele externe video wal controller. Door de combinatie van de smalle bezel en de voordelen van high brightness back light zzijn deze displays ideaal voor indoor omgevingen welke veel extern daglicht hebben, zoals bijvoorbeed airports, winkelcentra en etalages. 

Kleur Temperatuur en kwaliteit Om de kleur en helderheid van elk scherm in een tiled matrix match te garanderen kan veel tijd in beslag nemen en vereist additionele hardware. Elk scherm is individueel gecalibreerd naar de D65 (6500K) CIE kleur standaard. Dit geeft niet alleen een natuurlijk beeld, maar zorgt er ook voor dat elk scherm uniform is.

Blackening Defect Free De meeste consumenten en commerciële schermen ullen op den duur zwarte plekken geven of een isotropic failure geven. De DS552LT4-1 is uitgerust met een LCD paneel dat hoge temperaturen, tot 110˚C, kan weerstaan zonder blackening - cruciaal voor applicaties in direct zonlicht. 

Auto Brightness Control Verschillende externe lichtcondities vereisen verschillende helderheid niveau's. Een onboard licht sensor meet het omgevings licht en stelt het beeld daarop bij.

Full HD Resolutie Met een resolutie van 1920 x 1080 Full HD heeft de DS552LT4-1 een super scherp beeld voor gemakkelijk te lezen teksten en ongelofelijke details. 

Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klantenkring gebruikt onze presentatieschermen veelal in digitale etalages, digitale raampresentatie in de makelaardij, in vergaderruimten en informatiezuilen. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Belangrijk is dat u het juiste scherm kiest voor de opstelling of locatie welke u wilt gebruiken. Uiteraard is schermgrootte belangrijk, maar de lichtopbrengst (uitgedrukt in aantal nits of cd/m2) is misschien nog wel belangrijker!
Vangt uw etalage veel licht? Valt er direct zonlicht op het scherm?
Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies!

Vraag vrijblijvend advies