Dynascan DS751LT4

Dynascan DS751LT4

Public display

  • Beeldscherm afmeting 75 inch
  • Resolutie 1920x1080 pixels
  • Full HD scherm
  • Lichtopbrengst 2500 nits (cd/m2)

€ 11.305,00 excl. BTW

€ 13.679,05 incl. BTW

Gratis bezorging binnen Nederland

Status - Leverbaar

 

 

Dynascan DS751LT4

Public display

De DS751LT4 is een full HD 75-inch hoge helderheid LCD-scherm met een LED backlight produceren van een afbeelding zichtbaar 2500 nit zonlicht. De DS751LT4 is ontworpen voor grootschalige display toepassingen in heldere omgevingen zoals outdoor behuizingen en storefront ramen. Een smalle 11,7 mm bezel maakt dit model ideaal voor zowel enkel beeldscherm of videowall toepassingen. Elk scherm is individueel kleur gekalibreerd om de D65 kleur standaard uniformiteit tussen meerdere beeldschermen te garanderen.

LED Backlit met Local Dimming

LED-achtergrondverlichting is zowel energie-efficiënter en zorgt voor een veel helderder beeld dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting. Vanwege de compactheid van LED's, displays zijn ook typisch dunner. De DS751LT4 maakt gebruik van een directe LED-achtergrondverlichting systeem dat niet alleen energie-efficiënter dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting, is het ook aanzienlijk helderder. DynaScan heeft de LED-kennis toegepast op een verzameling van ultra-hoge helderheid LCD's die gemakkelijk in direct zonlicht kunnen worden bekeken, zoals storefront ramen of buiten behuizingen te creëren. Het scherm is voorzien van een lokale dimfunctie LED backlight techniek voor een opmerkelijk hoog contrast beeld zo hoog als 1.000.000: 1 (dynamisch). Met directe local dimming, donkere delen van een beeld krijgen minder backlighting dan lichtere gebieden, in tegenstelling tot CCFL en edge-lit led-achtergrondverlichting die een hele scherm te verlichten te allen tijde het veroorzaken van zwarten en donkere gebieden te verschijnen uitgewassen.

Kleurtemperatuur en Kwaliteit

Zorgen voor de kleur en de helderheid van elk scherm in een betegelde matrix wedstrijden kan tijdrovend zijn en vereist extra kalibratie hardware. Elk scherm is individueel kleur gekalibreerd om de D65 (6500 K) CIE kleur standaard. Niet alleen is dit de productie van een echte, natuurlijke wit, de kleur van alle schermen zal uniform zijn.

Auto Brightness Control
Verschillende externe lichtomstandigheden vereisen verschillende niveaus van helderheid. Een ingebouwde lichtsensor meet het omgevingslicht in de omgeving en past automatisch het beeld dienovereenkomstig.

Intelligent Thermal Management
Warmte die door het scherm wordt uitgestraald buurt van hoge-temperatuur-gebieden, terwijl een sensor continu de interne temperatuur bewaakt om het systeem te beschermen tegen oververhitting. Dit wordt bereikt met ultra-stille ventilatoren.

Full HD-resolutie
Met Full HD 1080p-resolutie, produceert de DS751LT4 een super scherp beeld voor makkelijk te lezen tekst en ongelooflijk veel details.

Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klantenkring gebruikt onze presentatieschermen veelal in digitale etalages, digitale raampresentatie in de makelaardij, in vergaderruimten en informatiezuilen. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Belangrijk is dat u het juiste scherm kiest voor de opstelling of locatie welke u wilt gebruiken. Uiteraard is schermgrootte belangrijk, maar de lichtopbrengst (uitgedrukt in aantal nits of cd/m2) is misschien nog wel belangrijker!
Vangt uw etalage veel licht? Valt er direct zonlicht op het scherm?
Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies!

Vraag vrijblijvend advies