Dynascan DS841LR4-1

Dynascan DS841LR4-1

Public display

  • Beeldscherm afmeting 84 inch
  • Resolutie 3840x2160 pixels
  • 4K scherm
  • Lichtopbrengst 2500 nits (cd/m2)

€ 14.365,00 excl. BTW

€ 17.381,65 incl. BTW

Gratis bezorging binnen Nederland

Status - Leverbaar

 

 

Dynascan DS841LR4-1

Public display

De DS841LR4 is het grootste professionele LCD display aanbod van DynaScan. Het scherm is voorzien van een 4k Ultra - HD * 84 - inch IPS LCD-scherm met een hoge LED backlight helderheid die een 2500 nit afbeelding kan weergeven, bestand tegen zonlicht. De DS841LR4 is ontworpen voor grootschalige display toepassingen in omgevingen met veel licht. 

Belangrijkste kenmerken:
- 2500 nit maximale helderheid
- Ultra HD resolutie van 4K
- IPS -schermtechnologie
- LED Backlit met Local Dimming
- D65 Color Calibrated
- Blackening Defect Gratis in direct zonlicht

High Brightness LED Backlit met Local Dimming
LED-achtergrondverlichting is energie-efficiënter en zorgt voor een veel helderder beeld dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting. Vanwege de compactheid van de LED's, zijn de display's ook typisch dunner.
De DS841LR4-1 maakt gebruik van een eigen systeem van LED-achtergrondverlichting die niet alleen energie-efficiënter is dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting maar hij is ook meer helder. DynaScan heeft de LED- kennis toegepast op een verzameling van ultra- hoge helderheid LCD's die gemakkelijk in direct zonlicht kunnen worden bekeken, zoals storefront ramen of om buiten behuizingen te creëren. Het scherm is voorzien van een lokale dimfunctie LED backlight techniek voor een opmerkelijk hoog contrast beeld. Met directe local dimming, krijgen donkere delen van een beeld minder backlighting dan lichtere gebieden, in tegenstelling tot CCFL en edge-lit led -backlights, die een heel scherm ten alle tijden van zwarte en donkere gebieden voorziet. 

Vrij van Blackening Defect
De meeste residentiële en commerciële schermen zullen zwart worden isotrope storing krijgen wanneer het LCD-paneel oververhit raakt. De DS841LR4-1 is voorzien van een hoge - temperatuur LCD bestand tegen temperaturen tot 110 ° C (230 ° F).

Auto Brightness Control
Verschillende externe lichtomstandigheden vereisen verschillende niveaus van helderheid. Een ingebouwde
lichtsensor meet het omgevingslicht in de omgeving en past automatisch het beeld aan.

Ultra HD resolutie van 4K
Met Ultra HD resolutie 4K, zorgt de DS841LR4-1 voor een super scherp beeld voor gemakkelijk te lezen tekst en ongelooflijk veel details.

Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klantenkring gebruikt onze presentatieschermen veelal in digitale etalages, digitale raampresentatie in de makelaardij, in vergaderruimten en informatiezuilen. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Belangrijk is dat u het juiste scherm kiest voor de opstelling of locatie welke u wilt gebruiken. Uiteraard is schermgrootte belangrijk, maar de lichtopbrengst (uitgedrukt in aantal nits of cd/m2) is misschien nog wel belangrijker!
Vangt uw etalage veel licht? Valt er direct zonlicht op het scherm?
Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies!

Vraag vrijblijvend advies