Dynascan DS551LX4

Dynascan DS551LX4

Public display

  • Beeldscherm afmeting 55 inch
  • Resolutie 1920x1080 pixels
  • Full HD scherm
  • Lichtopbrengst 3000 nits (cd/m2)

€ 6.205,00 excl. BTW

€ 7.508,05 incl. BTW

Gratis bezorging binnen Nederland

Status - Op voorraad

 

 

Dynascan DS551LX4

Public display

Productomschrijving:
De DS551LX4 combineert de voordelen van een hoge heldere display met een super smalle bezel voor perfecte videowall toepassingen. Dit model beschikt over een full HD 55-inch IPS LCD-scherm waarbij het door de hoge helderheid een afbeelding van 3000 nit kan produceren. In elk scherm wordt individueel kleur gekalibreerd voor uitzonderlijke kleurkwaliteit en uniformiteit tussen meerdere beeldschermen. Met een ultra slanke 3,5 mm bezel-to-bezel breedte, kunnen meerdere schermen naast elkaar geplaatst worden om een naadloze afbeelding te creëren. 

Perfecte oplossing voor videowalls:
De DS551LX4 beschikt over een ultra slanke 3,5 mm bezel-to-bezel dimensie voor videowall toepassingen. Met een ingebouwde video daisy chaining, hoeft er maar één 1080p bron gebruikt te worden op video wanden tot 6 x 6 grootte zonder dat er een extra externe video wall controller nodig. Door het combineren van een smalle rand display met de voordelen van een hoge helderheid LED-achtergrondverlichting, is deze display ideaal voor indoor omgevingen die veel daglicht ontvangen zoals luchthavens, winkelcentra en etalages.

LED-achtergrondverlichting is energie-efficiënt en zorgt voor een veel helderder beeld dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting. Vanwege de compacte aard van LED, zijn de displays ook dunner. Dynascan's DS lijn van LCD's maken gebruik van een eigen systeem van LED-achtergrondverlichting die niet alleen energie-efficiënter is dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting, maar ook aanzienlijk lichter is. Dynascan heeft zijn LED-expertise aangewend om een collectie van ultra-hoge helderheid LCD's te ontwikkelen die gemakkelijk kunnen worden bekeken in direct zonlicht. 

Full HD- Resolutie:
Met een resolutie van 1920 x 1080 Full HD,  biedt de DS551LX4 een super scherp beeld waardoor elk klein detail zichtbaar is.

Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klantenkring gebruikt onze presentatieschermen veelal in digitale etalages, digitale raampresentatie in de makelaardij, in vergaderruimten en informatiezuilen. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Belangrijk is dat u het juiste scherm kiest voor de opstelling of locatie welke u wilt gebruiken. Uiteraard is schermgrootte belangrijk, maar de lichtopbrengst (uitgedrukt in aantal nits of cd/m2) is misschien nog wel belangrijker!
Vangt uw etalage veel licht? Valt er direct zonlicht op het scherm?
Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies!

Vraag vrijblijvend advies