Dynascan DS652LR5

Dynascan DS652LR5

Public display

  • Beeldscherm afmeting 65 inch
  • Resolutie 1920x1080 pixels
  • Full HD scherm
  • Lichtopbrengst 4000 nits (cd/m2)

€ 6.970,00 excl. BTW

€ 8.433,70 incl. BTW

Gratis bezorging binnen Nederland

Status - Leverbaar

 

 

Dynascan DS652LR5

Public display

De DS652LR5 is een professionele 65" ultra high brightness LCD. De display beschikt over een maximale brightness van 4.000 nits en local dimming LED back light voor ongelooflijke beeldkwaliteit met een hog contrast en laag energieverbruik. De DS652LR5 heeft een intelligent thermaal management systeem voor een ultra stille 24/7 operatie. 

LED Backlit met Local Dimming

LED backlighting is heel energie efficiënt en geeft een veel helderder beeld dan de traditionele CCFL backlights. Doordat LED's van nature compacter zijn, zijn de displays meestal ook smaller. de DS652LR5 gebruikt een direct LED backlighting systeem welke niet alleen energie efficiënter is dan traditionele CCFL backlights, maar ook zorgt voor aanzienlijk meer helderheid. Daynacan heeft haar LED expertise gebruikt om en collectie van ultra-high brightness LCD's te ontwikkelen die zeer goed zichtbaar zijn in diect zonlicht zoals etalages of outdoor omgevingen. De display beschikt over een local dimming LED backlight techniek voor een betere contrast van beeld tot wel 1.000.000:1 (dynamic). Door gebruik te maken van direct local dimming krijgen donkere delen van een beeld minder backlight dan lichterre delen, in tegenstelling tot CCFL en edge-lit LED backlights welke de gehele tijd het volledige scherm verlichten en er zwarte en donkere plekken kunnen ontstaan en het beeld verwassen kan lijken.

Kleur temperatuur en kwaliteit

Ervoor zorgen dat de kleur en helderheid van ieder scherm in een tiled matrix overeenkomt kan erg tijdrovend zijn en vereist additionele calibratie hardware. Ieder scherm is is individueel kleur gecalibreerd naar de D65 (6500K) CIE kleur standaard. Dit zorgt niet alleen voor een echte, natuurlijke wit, maar garandeert ook dat alle schermen uniform zijn. 

Auto Brightness Control
Verschillende externe lichtcondities hebben verschillende helderheids levels nodig. Een ingeboouwde lichtsensor meet het omgevingslicht en stelt het beeld beeld automatisch bij.

Intelligent Thermal Management
De warmte die door de display gegenereerd wordt, wordt weggehouden van plekken met een hoge temperatuur terwijl een sensor continu de interne temperatuur monitort om het systeem van oververhitting te beschermen. Dit wordt gedaan door het gebruik van ultra stille fans.

Full HD Resolutie
Met Full HD 1080p resolutie geeft de DS652LR5 een super scherp beeld voor gemakkelijk te lezen tekst en ongelooflijke details.

Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klantenkring gebruikt onze presentatieschermen veelal in digitale etalages, digitale raampresentatie in de makelaardij, in vergaderruimten en informatiezuilen. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Belangrijk is dat u het juiste scherm kiest voor de opstelling of locatie welke u wilt gebruiken. Uiteraard is schermgrootte belangrijk, maar de lichtopbrengst (uitgedrukt in aantal nits of cd/m2) is misschien nog wel belangrijker!
Vangt uw etalage veel licht? Valt er direct zonlicht op het scherm?
Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies!

Vraag vrijblijvend advies