Dynascan DS551LT7

Dynascan DS551LT7

Public display

  • Beeldscherm afmeting 55 inch
  • Resolutie 1920x1080 pixels
  • Full HD scherm
  • Lichtopbrengst 7000 nits (cd/m2)

€ 10.625,00 excl. BTW

€ 12.856,25 incl. BTW

Gratis bezorging binnen Nederland

Status - Direct leverbaar

 

 

Dynascan DS551LT7

Public display

Productomschrijving:
De DS551LT7 is een 55 inch ultra-lichte professionele LCD-scherm met IPS-technologie. Met een daglichtscherm helderheid van 7000 nits is dit scherm voorzien van een local dimming LED achtergrondverlichting techniek voor een verbazingwekkende beeldkwaliteit en een laag stroomverbruik. De DS551LT7 is voorzien van schermranden van maar 9,9 mm breedte, waardoor de schermen perfect kunnen worden gebruikt voor videowall toepassingen in heldere omgevingen.

De LED-achtergrondverlichting is energie-efficiënt en zorgt voor een veel helderder beeld dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting. Vanwege de compacte aard van LED, zijn de displays ook dunner. Dynascan's DS lijn van LCD's maken gebruik van een eigen systeem van LED-achtergrondverlichting die niet alleen energie-efficiënter is dan de traditionele CCFL-achtergrondverlichting, maar ook aanzienlijk lichter is. Dynascan heeft zijn LED-expertise aangewend om een collectie van ultra-hoge helderheid LCD's te ontwikkelen die gemakkelijk kunnen worden bekeken in direct zonlicht. 

Full HD- Resolutie:
Met een resolutie van 1920 x 1080 Full HD,  biedt de DS551LT7 een super scherp beeld waardoor elk klein detail zichtbaar is.

Welk digitaal presentatiescherm heeft u nodig?

Onze klantenkring gebruikt onze presentatieschermen veelal in digitale etalages, digitale raampresentatie in de makelaardij, in vergaderruimten en informatiezuilen. Voor elk type gebruik is er wel een scherm. Belangrijk is dat u het juiste scherm kiest voor de opstelling of locatie welke u wilt gebruiken. Uiteraard is schermgrootte belangrijk, maar de lichtopbrengst (uitgedrukt in aantal nits of cd/m2) is misschien nog wel belangrijker!
Vangt uw etalage veel licht? Valt er direct zonlicht op het scherm?
Wij geven u graag vrijblijvend persoonlijk advies!

Vraag vrijblijvend advies