HeadNets bestaat 10 jaar.
En daar zijn wij best een beetje trots op!

HeadNets heeft de afgelopen 10 jaar bewezen een serieuze partner te zijn voor het oplossen van uw automatiserings vraagstukken.
U weet al 10 jaar de weg naar ons te vinden.
En daar zijn wij heel erg blij mee!

Bedrijfsprofiel

HeadNets is een ambitieus bedrijf vol ideeŽn. Met een breed pakket aan dienstverlening proberen wij de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wij concentreren ons op het ontwikkelen van duurzame oplossingen en applicaties. Voor verwante diensten (zoals webdesign, hardware en netwerk ondersteuning) onderhouden wij contacten met derden welke stuk voor stuk specialisten zijn in hun vakgebied.

 

HeadNets is opgeslitst in twee bedrijfstakken, te weten;

HeadNets Office Automation: voor kantoorautomatisering zoals oplossingen binnen het MicroSoft Office pakket, het automatiseren van rapportages en formulierenen koppelingen met financiële administraties zoals Snelstart, Mamut en Dolfijn.

HeadNets Interactive Media: voor ontwerp en ontwikkeling van websites en webwinkels, actiewebsites en maatwerk webapplicaties.

 

Filosofie

Met een passende kantoorautomatisering binnen uw bedrijf en actuele kennis bij uw werknemers brengt u de efficiŽntie tot een hoger niveau en dit zal u tijdwinst opleveren. Tevens reduceert u eventuele foutkansen, zoals het dubbel invoeren van gegevens in verschillende systemen. Via uw kantoorautomatisering verstrekt u uw medewerkers allerhande informatie, want uw informatievoorziening is op maat.

Een website of webwinkel is pas succesvol wanneer deze ook gevonden kan worden; niet alleen wanneer deze er mooi uitziet.

 

Door onze persoonlijke benadering en werkwijze behandelen wij u zoals wij het zelf ook graag hebben: Op en top KLANT!

CopyRights 2017, HeadNets   |   info@headnets.com  |   T (0)72 562 06 95  |   Postbus 99  |   1850 AB  |   Heiloo, Nederland